ViPrint digitális és ofszet nyomda - viprint.hu

nyomda és dekoráció
+36304360973
Title
nyomda és dekoráció
Tartalomhoz ugrás
nyomda és dekoráció
nyomda és dekoráció
+36304360973

ViPrint Nyomda

Digitális és Ofszet nyomda
Modern technológia és gyors kivitelezés
Innováció és hagyomány

Új óriás, modern digitális és korszerű ofszet gépeinkkel minden esetben megkeressük az Ön számára legkiválóbb megoldást. Legyen szó összetett nagyméretű cégtábláról vagy akár névjegykártyáról.
A hagyományos nagy példányszámra javasolt, lemezes ofszet technológia az egyszerű szórólapoktól kezdve egészen a terjedelmes kiadványokig szinte mindenre alkamas, ahol az ismétlődő grafikai tartalmak nyomtatása több ezres nagyságrendben szükségesek. Kis példányszám esetére a digitális eljárást javasoljuk, ahol gépbeállítási és lemezköltségek feleslegesen magasak egy adott példányszámra (pl. 2-300db névjegykártya, 1-2 ezer szórólap).

A digitális technológia nagyon hasznos a kis példányszámú tételek nyomásánál, nincs egyéb plusz költség egy adott tételre, így alkalmas a legkisebb 1 íves nyomásokra is. Mivel nem kell a lemezeket előkészíteni, mosni és tisztítani ezért ez egy nagyon környezetbarát és gazadaságos eljárás. Ajánljuk próbák, proofok és kistételes nyomásokra.


Nyomda munkáink

Innováció éshagyomány

400m2-es telephelyünkön megtalálható géppark egybefoglalja a hagyományos nagypéldányszámú ofszet technológiát és a kispéldányos digitális nyomtatás adta lehetőségeket. Kötészetünkben könyvek és egyéb kiadványok készülnek, emellett óriás digitális gépeink akár textilre is képesek nyomtatni. EU és cégtáblákat bármekkora méretben képesek vagyunk elkészíteni és szakképzett dekoratőreinkkel telepíteni.
ViPrint.hu
+36304360973
Vissza a tartalomhoz